Menu

Temperaturile pozitive din ultimele zile au topit zăpezile în Reşiţa, ceea ce reprezintă o uşurare, atât pentru conducătorii auto, cât şi pentru Primărie. Pe şosele se poate circula în voie, iar Primăria nu mai este nevoită să sară cu sare. Nici cu utilaje. Însă, temperaturile pozitive, împreună...

18 Ianuarie 2017

Ultimele articole

Ana Vasile
18 Ianuarie 2017

Pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Județean Caraș-Severin de vineri, 20 ianuarie, se află și...

18 Ianuarie 2017

Studenţii de la Universitatea „Eftimie Murgu” Reşiţa, care au alergat din poartă-n poartă ca să completeze...

17 Ianuarie 2017

În sala de ședințe a Palatului Administrativ, din Reșița, a avut loc evaluarea activităţii Inspectoratului de...

17 Ianuarie 2017

În urma aplicării Programului de guvernare, Direcţia Generală de Paşapoarte din cadrul Ministerului Afacerilor...

14 Ianuarie 2017

Am primit de la suedezul Daniel Onaca, în acest miez de iarnă românească, geroasă şi viforoasă, două volume de-ale sale, apărute recent, la sfârşitul anului 2016. Este vorba despre „O iarnă scandinavă - 100 de poeme haiku în stil clasic” şi „Şapte poeţi suedezi moderni şi contemporani”, ambele apărute la editura Coresi, Bucureşti, 2016.

Daniel Onaca trăieşte în Suedia, unde s-a stabilit în anul 1984, după ce a fugit din ţară, trecând pe ascuns graniţa spre fosta Iugoslavie, pe vremea...

15 Ianuarie 2017

Centrul Medical de Permanenţă de la Constantin Daicoviciu şi-a început activitatea în toamna anului trecut, costul implementării acestui proiect ridicându-se la 50.000 de lei, bani alocaţi din bugetul local al comunei.

„Încă de când am devenit primar, în anul 2008, am fost preocupat de sănătatea cetăţenilor din comună, cu atât mai mult cu cât, înainte, timp de 15 ani, am lucrat în sistemul medical, la Secţia Chirurgie a Spitalului Municipal de Urgenţă Caransebeş, ne-a spus Daniel...

20 Decembrie 2016

Tribunalul Caraș-Severin a pronunțat pedepsele într-un dosar în care trei bărbați au fost judecați pentru deținere și trafic de droguri. Totodată, instanța a dispus confiscarea specială în vederea distrugerii a unor fragmente de plante care au constituit probe și contra probe aduse de anchetatori și procurori.

Astfel,  inculpatul Iosif Cismariu a fost condamnat la pedeapsa de 2 (doi) ani inchisoare şi interzicerea drepturile prevăzute de art.66 alin.1 lit. a, b Cod penal, pe o...

Clic pentru detalii

Comunicat de presă
(18 ianuarie 2017)

REF. Ședință extraordinară a Consiliului Județean

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, a dispus convocarea unei ședințe extraordinare pentru data de 20 ianuarie 2017, ora 11.00, cu următoarele proiecte incluse pe ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre privind utilizarea excedentului bugetului Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, instituţie publică din subordinea Consiliului Judeţean Caraş-Severin finanţată integral din venituri proprii din sursa F, rezultat la încheierea exerciţiului bugetar 2016, pentru finanţarea cheltuielilor în anul 2017 .

2. Proiect de hotărâre privind utilizarea excedentelor bugetelor activităţilor finanţate din venituri proprii ale instituţiilor publice de sub autoritatea Consiliului Judeţean Caraş-Severin finanţate din sursa E, rezultate la încheierea exerciţiului bugetar 2016, pentru efectuarea cheltuielilor în anul 2017.

3.Proiect de hotărâre privind utilizarea excedentului bugetului local al Judeţului Caraş-Severin, rezultat la încheierea exerciţiului bugetar 2016, pentru finanţarea cheltuielilor secţiunii de dezvoltare, pe anul 2017.

4. Proiect de hotărâre privind modificarea raportului de serviciu al domnului PAVEL NEFIR, - funcționar public de conducere - DIRECTOR EXECUTIV, gradul II, clasa de salarizare 80, al Camerei Agricole a Judetului Caraș-Severin, prin transfer în interesul serviciului în funcția publică

vacantă de director adjunct, gradul II, clasa de salarizare 78 din cadrul Direcției pentru Agricultură Județene Caraș-Severin.

5. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean Caraș-Severin nr.244/21.12.2015 privind aprobarea organigramei și a statelor de funcții ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin, cu modificările și completările ulterioare.

6. Proiect de hotărâre pentru actualizarea Regulamentului de Organizare și Funcționare a Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Caraș-Severin.

7. Proiect de hotărâre pentru respingerea plângerii prealabile formulată de către directorul executiv al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraş-Severin, doamna Vasile Ana împotriva Hotărârii Consiliului Judeţean Caras-Severin nr. 281 din 28.12.2016.

8. Proiect de hotărâre privind neexercitarea de către județul Caraș Severin, prin Consiliul Județean Caraș Severin, a dreptului de preempțiune la vânzarea imobilului situat în municipiul Caransebeș, strada Nicolae Bălcescu nr.106, județul Caraș- Severin.

9. Proiect de hotărâre privind desemnarea unui reprezentant al Consiliului Judeţean Caraş-Severin în Consiliul de Administrație al Casei de Asigurări de Sănătate a Județului Caraș-Severin.

10. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Caraş-Severin nr.106/2013 privind aprobarea participării Judeţului Caraş-Severin prin Consiliul Judeţean Caraş-Severin, în calitate de membru asociat la constituirea „Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Banatul Alpin Semenic”, cu modificările și completările ulterioare.

11. Proiect de hotărâre privind mandatarea expresă a domnului consilier judeţean Marius Mihai Bălean, reprezentantul Consiliului Județean Caraș-Severin (autoritate tutelară) în Adunarea Generală a Acţionarilor la SC AQUACARAŞ SA, în vederea convocării adunării generale în ședință extraordinară pentru prelungirea mandatului administratorilor provizorii desemnați, cu maxim 2 luni până la finalizarea procedurii de selecție a administratorilor societății.

Serviciul Comunicare
Consiliul Județean Caraș-Severin

Ne poţi scrie la: redactia@argument-cs.ro