Menu

La Reşiţa s-a deschis, ieri, Salonul Internaţional de Artă Fotografică al Banatului Montan, ediţia I, în sala „Horaţiu Vornica” a Casei de Cultură a Sindicatelor. La eveniment a fost prezent un public numeros, mai mulţi dintre artiştii fotografi premiaţi cu titluri şi medalii, organizatorii,...

20 Noiembrie 2017

Un puternic incendiu a izbucnit în această dimineaţă într-o gospodărie din satul Comorâşte, comuna Forotic. Din păcate, o persoană şi-a pierdut viaţa.

Pompierii militari ai Secției Oravița au intervenit luni, 20 noiembrie, în jurul orei 8, cu două echipaje pentru lichidarea focului ce...

20 Noiembrie 2017

Concursul pentru ocuparea funcţiei de director general al Direcţiei Generale de Învăţământ, Cultură, Tineret şi Sport, din subordinea aparatului de specialitate al primarului Municipiului Reşiţa, continuă să trezească discuţii, deşi comisia desemnată cu organizarea a anunţat numele...

20 Noiembrie 2017

Ultimele articole

20 Noiembrie 2017

Am primit de la un fost coleg de breaslă, Nicolae Sârbu, un text în care îşi exprimă dezamăgirea faţă de clasa...

19 Noiembrie 2017

Liberalii cărăşeni anunţă pentru luni, 20 noiembrie, de la ora 18, un miting în  Piața 1 Decembrie 1918, din Reşiţa...

19 Noiembrie 2017

Sâmbătă, 18 noiembrie, Casa de Cultură „George Suru” din Caransebeş a găzduit Campionatul municipal Caransebeş,...

19 Noiembrie 2017

Luminiţa Jivan, deputat de Caraş-Severin, a fost aleasă, ieri, preşedintă a Organizaţiei Femeilor Social-Democrate (...

20 Noiembrie 2017

Astăzi, 20 noiembrie, în jurul orelor 14.00, la Sasca Montană a izbucnit un incendiul la etajul trei al unui bloc. Fetiţa de doi ani ai familiei a fost rănită şi transportată de Ioan Popliceanu, primarul comunei, la Spitalul Orăşenesc din Oraviţa. Acesta spune că micuţa se simte mai bine şi că mama acesteia a reuşit să o hranescă. avariată La faţa locului au intervenit pompierii voluntari din comună dar şi cei din Oraviţa.

Cauza probabilă este folosirea de combustibil lichid pentru...

14 August 2017

Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) atrage atenţia utilizatorilor de telefonie că apelurile efectuate din România către numere din alte ţări, inclusiv din Uniunea Europeană (UE), nu trebuie confundate cu apelurile efectuate în roaming internaţional. Aceste servicii sunt tarifate diferit de către furnizori.

Apelurile în roaming şi tarifarea lor

Serviciul de roaming international le ofera utilizatorilor posibilitatea...

Comentarii recente

20 Noiembrie 2017

În cadrul ultimei şedinţe ordinare a Consiliului Local Caransebeş, aleşii municipiului au aprobat proiectul de hotărâre privind reinterpretarea funcţională prin amenajarea şi conservarea ruinelor Bisericii Medievale de secol XII-XIV, din Centrul civic al municipiului.

Prin proiectul dedicat sprijinirii obiectivelor Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării, adresată „Promovării culturii şi a turismului, a contactelor directe între oameni”, Primăria municipiului Caransebeş...

19 Noiembrie 2017

Liberalii cărăşeni anunţă pentru luni, 20 noiembrie, de la ora 18, un miting în  Piața 1 Decembrie 1918, din Reşiţa, de sensibilizare a opiniei publice cu privire la moțiunea de cenzură „PSDragnea în campanie mumă, la putere ciumă", moţiune iniţiată de PNL şi USR.

„Așteptăm ca toți parlamentarii responsabili să voteze moțiunea de cenzură și să reprezinte cu adevărat interesele cetățenilor care i-au votat”, se arată într-un comunicat de presă al PNL Caraş-Severin.

În timpul...

14 Noiembrie 2017

Curtea de Apel Timişoara a respins ca nefondată contestaţia declarată de primarul comunei Ciclova Română, Gheorghe Percea, împotriva încheierii penale nr. 39 din 09.11.2017 pronunţată de Tribunalul Caraş Severin. Decizia Curţii este definitivă.

Săptămâna trecută, Tribunalul Caraş-Severin a dispus arestarea preventivă a primarului pe o durată de 30 de zile, la propuerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial...

Clic pentru detalii şi comenzi

ANUNŢ
NEGOCIERE DIRECTĂ

1. Informaţii generale privind concedentul:

Municipiul Reşiţa, prin « Direcţia pentru Administrarea Domeniului Public şi Privat al Municipiului Reşiţa », cu sediul in Reşiţa, str. P. Maior, nr. 2, (Bloc 800), Judeţul Caraş Severin, tel 0255-212483, 220546, fax 0255/212483, cod fiscal 3228764, Trezoreria Reşiţa.

2. Informaţii generale privind obiectul concesiunii:

Concesionarea parcelelor de teren nr. 2, 3 şi 4 cu suprafaţa totală de 7.417 mp. situate în Reşiţa, Zona Industrială Aglomerator – Valea Ţerovei, aparţinând domeniului public.

3. Informaţii privind documentaţia de negociere directă

Achiziționarea caietului de sarcini, achitarea taxei de participare și garanția.

3.1. Modalitatea sau modalităţile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentaţiei de negociere directă.

Documentele pentru negocierea directă se pot procura de la sediul Direcţiei pentru Administrarea Domeniului Public şi Privat al Municipiului Reşiţa, cu sediul in Reşiţa, str. P. Maior, nr. 2, (Bloc. 800), Camera 3344, Judeţul Caraş-Severin.

3.2. Denumirea şi adresa serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obţine un exemplar din documentaţia de negociere directă.

 Direcţia pentru Administrarea Domeniului Public şi Privat al Municipiului Reşiţa , cu sediul in Reşiţa, str. P. Maior, nr. 2, (Bloc. 800), camera 3344, Judeţul Caraş-Severin.

3.3 Costul şi condiţiile de plată pentru obţinerea acestui exemplar, potrivit prevederilor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 54/2006.

Documentele pentru negocierea directă se pot procura la preţul de 600 lei începând cu data de 20.11.2017, zilnic între orele 10-14, de la Direcţia pentru Administrarea Domeniului Public

şi Privat al municipiului Reşiţa », cu sediul in Reşiţa, str. P. Maior, nr. 2, (Bloc. 800), Camera 3344, Judeţul Caraş Severin.

3.4 Data limită pentru solicitarea clarificărilor: 04.12.2017, până la ora 16.

4. Informaţii privind ofertele

La sediul Direcţiei pentru Administrarea Domeniului Public şi Privat al municipiului Reşiţa a fost depusă o solicitatre în vederea concesionării unei parcele de teren.

4.1 Data limită de depunere a ofertelor: 06.12.2017, până la ora 14.

4.2 Adresa la care se depun ofertele: Direcţia pentru Administrarea Domeniului Public şi Privat al Municipiului Reşiţa, cu sediul in Reşiţa, str. P. Maior, nr. 2, (Bloc 800), Judeţul Caraş Severin, Registratură.

4.3 Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: două exemplare.

5. Data si locul la care se va desfăşura şedinţa publică de deschidere a ofertelor:

Negocierea Directă va avea loc în data de 07.12.2017, ora 13, la Sediul Primăriei Municipiul Reşiţa, Piaţa 1 Decembrie 1918, nr. 1 A, etaj 1, sala de şedinţe.

6. Denumirea, adresa, numărul de telefon, fax, adresa de e-mail a instanţei competente în soluţionarea litigilor apărute şi termenele pentru sesizarea instanţei.

Tribunalul Caraş Severin, Reşiţa, str. Horea, nr. 2-4, telefon 0255213304, fax 0255211554, email- cosmin.didu@just.ro.

7. Data transmiterii anunţului de Negociere Directă către instituţiile abilitate în vederea publicării:

- 15.11.2017.

DIRECTOR EXECUTIV
IANOŞI DOREL

Ne poţi scrie la: redactia@argument-cs.ro

Powered by Jasper Roberts - Blog