Menu
Marcel Vela şi Ioan Popa

Primarul Reşiţei se pregăteşte de alegeri în partid. Întâi, pentru cele de la nivelul municipiului, după care va încerca marea cu degetul într-o dispută de „care pe care” cu actualul preşedinte al PNL Caraş-Severin, senatorul Marcel Vela. Anunţul a fost făcut astăzi în cadrul unei conferinţe de...

29 Martie 2017

Perchezițiile efectuate în această dimineaţă în zona Bocşa de către polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraș-Severin și cei ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Caraș-Severin, au vizat...

29 Martie 2017

Deoarece la concursul pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Municipal de Urgenţă Caransebeş nu s-a prezentat niciun candidat, Primăria a numit o nouă echipă de conducere a unităţii medicale în cursul zilei de luni, 27 martie.

„Managerul general al spitalului, Ionuţ Mihăilică,...

29 Martie 2017

Ultimele articole

29 Martie 2017

Percheziţii de amploare, în această dimineață, în Bocşa, Berzovia și alte localități din zonă. Ele sunt efectuate de...

29 Martie 2017

Şoferii care circulă sau intenționează să folosească pentru deplasare Strada Dealul Mare, din Reşiţa, sunt sfătuiţi...

29 Martie 2017

La punctul „Diverse”, ultimul aflat pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Caransebeş de marţi, 28 martie,...

Consiliul Local Caransebeş
28 Martie 2017

Consilierii locali caransebeşeni au aprobat în şedinţa de marţi, 28 martie, bugetul municipiului şi lista de...

29 Martie 2017

În seara zilei de 28 martie, în jurul orei 22, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova-Veche, aflaţi în misiune pe DN 57 A, pe raza localităţii de frontieră Pojejena, au oprit în trafic pentru control un autoturism marca Volkswagen Golf, despre al cărui şofer poliţiştii de frontieră aveau suspiciuni că ar fi implicat în acte de contrabandă.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, condus de T.S., în vârstă de 27 de ani, poliţiştii de...

15 Martie 2017

15  martie este Ziua Mondială a Consumatorilor. Organizaţia Internaţională a Consumatorilor a dedicat această zi “dreptului consumatorilor în era digitală”. Anul trecut, consumatorii români au făcut plăți de 1,8 miliarde de euro (aproximativ 5 milioane de euro în fiecare zi) pentru cumpărături prin Internet, cu aproape 30% mai mult decât în 2015, când s-au înregistrat 1,4 miliarde de euro. Doar de Black Friday (noiembrie 2016) românii au cumpărat produse în valoare de aproximativ 130 de...

Valeria Schelean-Șomfelean
27 Martie 2017

Deputata PNL de Caraş-Severin, Valeria Schelean-Șomfelean, a depus astăzi în Parlamentul României o interpelare adresată guvernului și primului-ministru prin care cere să se facă pași concreți în privința recuperării prejudiciilor din dosarele de corupție.

Schelean-Șomfelean îi solicită lui Sorin Grindeanu să prezinte acțiunile și calendarul pe care guvernul intenționează să le întreprindă pe parcursul anului 2017, în așa fel încât Agenția Națională de Administrare a Bunurilor...

Vino în echipa noastră!
Valentin Cârstea
24 Martie 2017

După aproape trei ani de procese, Valentin Cârstea, fost procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin și fost cadru didactic la Facultatea de Drept a Universității Drăgan, din Lugoj, a aflat joi, 23 martie, sentința definitivă pronunțată de Înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul în care dosarul DNA în care a fost judecat pentru două infracţiuni de luare de mită, fals intelectual, trafic de influenţă în formă continuată  şi complicitate la luare de mită în formă...

Clic pentru detalii

R O M Â N I A
JUDEŢUL CARAŞ-SEVERIN
MUNICIPIUL REŞIŢA

COMUNICAT DE PRESĂ

Primăria Municipiului Reşiţa în colaborare cu Serviciul Local de Colectare – partener - Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec organizează în ziua de sâmbătă 01 aprilie 2017 o campanie de colectare a DEEE –urilor de la domiciliu

În categoria ECHIPAMENTELOR ELECTRICE ŞI ELECTRONICE (DEEE), intră deşeurile provenite de la  :

Aparate de uz casnic de mari dimensiuni : frigidere, congelatoare, maşini de spălat rufe, uscătoare de haine, maşini de spălat vase, maşini de gătit, sobe electrice, plite electrice, cuptoare cu microunde, aparate electrice de încălzit, radiatoare electrice, alte aparate de uz casnic de mari dimensiuni utilizate pentru încălzirea camerelor, a paturilor şi a scaunelor şi fotoliilor, ventilatoare electrice, aparate de aer condiţionat.

Echipamente de larg consum : aparate de radio, televizoare, camere video, aparate video, amplificatoare audio

Aparate de uz casnic de mici dimensiuni : aspiratoare, aparate de curăţat covoare, alte aparate de curăţat, aparate de cusut, tricotat, fiare de călcat, aparate de prăjit pâine, friteuze, maşini de măcinat cafea, filtre de cafea, cuţite electrice, aparate de tuns părul, uscătoare de păr, periuţe de dinţi, aparate de ras, aparate pentru masaj şi alte aparate de îngrijire corporală, ceasuri deşteptătoare, ceasuri de mână, cântare.

Echipamente informatice şi de telecomunicaţii : unităţi centrale, minicalculatoare, imprimante, calculatoare personale (inclusiv unitate centrală, mouse, monitor şi tastatură), calculatoare portabile (inclusiv unitate centrală, mouse, monitor şi tastatură), calculatoare mici portabile (calculatoare foarte mici, portabile cu ecran sensibil- notebook), calculatoare electronice, imprimante, fotocopiatoare, maşini de scris electrice şi electronice, calculatoare de buzunar şi de birou, faxuri, telexuri, telefoane, telefoane fără fir, telefoane celulare, roboţi telefonici, baterii de orice dimensiuni.

Unelte electrice şi electronice : maşini de găurit.

Jucării : trenuri electrice sau maşini de cursă în miniatură, console portabile de jocuri video, jocuri video.

Puncte provizorii colectare

1. Şcoala Gimnazială Nr.7

2. Parc Siderurgistului

3. Colegiul Tehnic

4. Colegiul Naţional „Traian Lalescu”

5. Şcoala Gimnazială Nr. 9

6. Şcoala Gimnazială Nr.2

7. Centrul de colectare RoRec str. Căminelor intersecţie cu Al. Albăstrelelor.

8. Câlnic – Căminul Cultural

9. Cuptoare - Căminul Cultural

10. Ţerova – Căminul Cultural

11. Doman – In curtea fostului atelier

12. Moniom – Căminul Cultural

Pentru DEEE voluminoase, rugăm pe toţi cetăţenii municipiului, care deţin, să sune la unul din următoarele numere de telefon.Telefoane :

RoRec – 0800444800 – număr apelabil gratuit din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă , 0751302119.

Primăria Municipiului Reşiţa -0255/211692 interior 173, 0255/210258;

Deşeurile voluminoase vor fi preluate de la domiciliu – telefoane la care se pot anunţa vor funcţiona de marţi - sâmbătă - , între Orele 9-15.00

Pentru instituții și agenți economici, la preluarea GRATUITĂ de la sediu se întocmesc Procese verbale de scoatere din uz a echipamentelor electrice și electronice vechi sau defecte.

Pentru obiectele predate participanţii la campanie vor primi bilete de tombolă. Tragerea la sorţi va avea loc în ziua de 3 aprilie 2017 , la sediul Primăriei Reşiţa, Sala de şedinţe ora 12.00.

Premiile oferite în această campanie sunt:

1. Frigider – 1 bucată;

2. Cuptor cu microunde digital -1 bucată;

3. Aspirator bagless – 2 bucăți;

4. Cafetieră - 5 bucăţi;

5. Fier de călcat – 4 bucăți;

6. Mixer – 4 bucăţi;

Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa Serviciului Gospodărie Urbană şi Mediu, din cadrul Primăriei Municipiului Reşiţa la numerele de telefon 0255-210258, 0255-211692 interior 172 sau prin e-mail : mediu@primariaresita.ro.

Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa Serviciului Gospodărie Urbană şi Mediu, din cadrul Primăriei Municipiului Reşiţa la numerele de telefon 0255-210258, 0255-211692 interior 172 sau prin e-mail : mediu@primariaresita.ro.

Târg de primăvară la Oravița

Primăria Orașului Oravița organizează, în perioada 1 – 2 aprilie 2017, a doua ediție a TÂRGULUI DE PRIMĂVARĂ.

Vor avea loc expoziții cu vânzare de produse agricole, produse tradiționale, unelte și utilaje agricole, partener principal fiind Camera Agricolă a județului Caraș-Severin.

Va avea loc, ca în fiecare ediție a târgului, expoziția culinară cu produse tradiționale de post la care parteneri sunt : Liceul Teoretic “General Dragalina”, Liceul Tehnologic “Mihai Novac”, Școala gimnazială “ Romul Ladea”, Grădinița cu program prelungit nr. 1, Centrul de tineret “Adormirea Maicii Domnului”, Centrul de tineret “Sf. Ecaterina”.

Pe parcursul târgului se vor desfășura spectacole de folclor.

Pachete web hosting
începând de la 1,5 euro/lună!

Spaţiu confortabil şi trafic uriaş doar la LiderHosting!

Intră pe www.LiderHosting.net şi comandă acum pachetul preferat!

LiderHosting - Gazda prezenţei tale online!

Ne poţi scrie la: redactia@argument-cs.ro

Powered by Jasper Roberts - Blog