Menu
Ionuţ Popovici, Silviu Hurduzeu, Flaviu Nedelcea

Pe ordinea de zi a şedinţei de astăzi a Consiliului Judeţean Caraş-Severin s-a aflat expunerea de motive la proiectul de hotărâre privind desemnarea administratorilor propuşi de Consiliul Judeţean (autoritatea tutelară) în Consiliul de Administraţie al SC Aquacaraş SA, precum şi acordarea unui...

27 Iulie 2017
Marius Tudor

Marius Tudor, actor la Teatrul de Vest Reşiţa, a fost numit manager interimar la Teatrul de Vest Reşiţa. Numirea lui Marius Tudor vine după ce managerul Nicolae Dumitru Vlădulescu şi-a dat demisia în luna februarie, a.c., iar în postul de manager intermiar a fost numit directorul artistic al...

27 Iulie 2017

Medicul Dragoş Luca, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Caraş-Severin, ne-a declarat aseară că nu a primit nicio înştiinţare cu privire la schimbarea sa din funcţie, anunţată în presa naţională şi în presa locală din Caraş-Severin. „Am aflat din presă că ar fi vorba despre demiterea mea,...

27 Iulie 2017

Ultimele articole

Ioan Popa
26 Iulie 2017

Primarul Reşiţei, Ioan Popa, a susţinut, ieri, o conferinţă de presă în care i-a prezentat pe noii antrenori ai...

26 Iulie 2017

Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin a prezentat rezultatele evaluării rezultatelor obţinute...

Hadrian Popescu, stânga, viceprimarul Adrian Dacica ş primarul Ioan Popa
26 Iulie 2017

De acest lucru s-au convins consilerii PSD din Consiliul Local Reşiţa. Aceştia nu au fost de acord cu propunerea...

25 Iulie 2017

Ministerul Apelor și Pădurilor (MAP) a anunțat, astăzi, că a trimis Corpul de control să ancheteze tăierile de...

23 Iulie 2017

La Reşiţa, s-a deschis Salonul Internaţional de Artă Fotografică al României, ediţia a 21-a, organizat de Asociaţia Artiştilor Fotografi din România, sub patronajul Asociaţiei Interaţionale de Artă Fotografică. Salonul a fost deschis anul trecut la Bucureşti, însă a fost adus la Reşiţa, săptămâna aceasta, de către Foto Clubul Banatul Montan din Reşiţa. Fotografiile au fost aduse de la Carei, pentru că şi acolo expoziţia a fost vernisată în urmă cu două săptămâni.

Vernisajul de la...

Clic pentru detalii

16 Martie 2017

Pe parcursul anului trecut, utilizatorii de internet din România s-au bucurat de viteze medii de descărcare de 95 Mbps pentru internet fix și 26 Mbps pentru internet mobil, conform statisticilor privind calitatea serviciului de internet fix și mobil din România, actualizate astăzi pe Netograf.ro.

“Calitatea serviciului de internet din România este deja celebră în lume. Asta nu înseamnă însă că nu există loc de îmbunătățire. Comparativ cu anul 2015, în anul 2016 viteza medie de...

Adrian Torma
26 Iulie 2017

Surpriză de proporţii în mediul politic cărăşean! Primarul din Moldova Nouă este hotărât să demisioneze din funcţie, începând cu 1 octombrie. Nemulţumirile lui Adrian Torma sunt mai vechi, el recunoscând că acestea s-au succedat în număr mare în timpul mandatului său, iar ceea ce a pus capac la toate este hotărârea Guvernului de a-l numi prefect pe Matei Lupu, pe care l-a învins în campania pentru primăria Moldova Nouă, în 2016.

Matei Lupu este pur şi simplu desfiinţat, actualul...

26 Iulie 2017

Preşedintele Organizaţiei PSD Reşiţa, consilierul judeţean Ioan Crina, a susţinut astăzi o conferinţă de presă în care a criticat în termeni duri administraţia locală reşiţeană, controlată de primarul Ioan Popa şi consilierii liberali, care, împreună cu verzii, au majoritatea în Consiliul Local Reşiţa. Ioan Crina a fost însoţit şi susţinut de consilierii locali social-democraţi Mirel Sabo, Gabriel Dinu şi Marian Florin Feraru.

Se întâmplă lucruri grave din neştiinţă sau cu bună...

1 Iulie 2017

Curtea de Apel Timişoara anunţă că în perioada 1 iulie – 1 septembrie 2017 se află în vacanţă judecătorească, fiind  perioada în care se efectuează concediile de odihnă cuvenite personalului instanţelor.

Potrivit comunicatului de presă al Curţii de Apel, în această perioadă vor continua să fie soluţionate cauzele penale cu inculpaţi în care s-au luat măsuri preventive, precum și cele având drept obiect: contestaţii la măsuri preventive; cereri de amânare sau de întrerupere a...

Clic pentru detalii

A N U N Ţ

Informăm cetăţenii de intenţia de elaborare:

PLAN URBANISTIC ZONAL: "CONSTRUIRE HYPERMARKET KAUFLAND P+1EP ȘI CONSTRUCȚII ANEXE CONTAINER BUFET IMBISS, POST TRAFO, BAZIN REZERVĂ INCENDIU, AMENAJĂRI EXTERIOARE INCINTĂ(PLATFORMĂ PARCARE, SPAȚII VERZI, DRUMURI, TROTUARE ), ACCESE RUTIERE ȘI PIETONALE ȘI RACORDURI LA DRUMURILE PUBLICE, ÎMPREJMUIREA TERENULUI, ORGANIZARE ȘANTIER, BRANȘARE LA UTILITĂȚI ȘI REȚELE INSTALAȚII, BARIERE ACCES AUTO CLIENȚI”, având: amplasamentul în judeţul Caraş-Severin, municipiul Reşiţa, bulevardul Revoluția din Decembrie, nr.1; Proiect nr.1987/2017, elaborat de S.C.ABRAXAS S.R.L.,cu sediul în municipiul Reșița, strada Libertății, nr.2; Iniţiator S.C. MANAGER INFO TOUR S.R.L..

Documentaţia de urbanism se află depusă spre consultare( etapa pregătitoare) la Direcţia Urbanism, Amenajarea Teritoriului din cadrul Primăriei Municipiului Reşiţa, Piața 1 Decembrie 1918, nr.1A, Camera 203.

Publicul este invitat, în perioada 01.08.2017-11.08.2017, orele 8-15, să consulte documentația mai sus menționată și să transmită observaţii sau propuneri, în scris, cu privire la intenţia de

elaborare a Planului Urbanistic Zonal: la Camera nr. 203 – Direcţia Urbanism, Amenajarea Teritoriului din cadrul Primăriei Municipiului Reșița( persoana responsabilă cu informarea şi consultarea publicului: Gheorghiu Monica); e-mail: urbanism@primariaresita.ro sau la telefonul cetăţeanului – 0255/21.99.84.

Observaţiile vor fi puse la dispoziția proiectantului, în vederea stabilirii cerinţelor de elaborare a Planului Urbanistic Zonal –ului(în măsura în care acest lucru este posibil din punct de vedere legal, tehnic sau financiar).

Răspunsul proiectantului, la observaţiile primite, va fi pus la dispoziţia publicului prin afişare la panoul de afişaj şi pe site-ul Primăriei Municipiului Reșița.

Etapele parcurse în cadrul procedurii de consultare a publicului, atât anterioare cât și ulterioare aprobării planului, sunt:

- Etapa pregătitoare;
- Etapa elaborării propunerilor;
- Etapa aprobării P.U.Z.;
- Etapa monitorizării implementării P.U.Z..

PRIMAR, POPA IOAN

A N U N Ţ

Informăm cetăţenii Municipiului Reşiţa că în data de 07.08.2017 la ora ora 13ºº, la sediul Primăriei Municipiului Reşiţa, Piaţa 1 Decembrie 1918, nr.1A, va fi supusă procedurii de dezbatere publică( etapa I –etapa pregătitoare ) documentaţia de urbanism :

PLAN URBANISTIC ZONAL "CONSTRUIRE HYPERMARKET KAUFLAND P+1EP ȘI CONSTRUCȚII ANEXE CONTAINER BUFET IMBISS, POST TRAFO, BAZIN REZERVĂ INCENDIU, AMENAJĂRI EXTERIOARE INCINTĂ( PLATFORMĂ PARCARE, SPAȚII VERZI, DRUMURI, TROTUARE), ACCESE RUTIERE ȘI PIETONALE ȘI RACORDURI LA DRUMURILE PUBLICE, ÎMPREJMUIREA TERENULUI, ORGANIZARE ȘANTIER, BRANȘARE LA UTILITĂȚI ȘI REȚELE INSTALAȚII, BARIERE ACCES AUTO CLIENȚI”, având: amplasamentul în Judeţul Caraş-Severin, municipiul Reşiţa, bulevardul Revoluția din Decembrie, nr.1; Proiect nr.1987/2017, elaborat de S.C.ABRAXAS S.R.L., cu sediul în municipiul Reșița, strada Libertății, nr.2; iniţiator S.C. MANAGER INFO TOUR S.R.L.;

Toți cei interesați sunt invitați să participe.

Zona industrială VALEA ŢEROVEI

Situată în oraşul Reşiţa, a fost reabilitată prin programul PHARE 2005 şi are o suprafaţă de 26,2 ha cu toate utilităţile: apă, canalizare, gaz, energie electrică, telefonie, inclusiv reţea de drumuri şi acces la drumurile naţionale DN58 şi DN58B.

Conform cerinţelor Programului PHARE, terenurile pot fi doar concesionate în primii 5 ani, apoi existând posibilitatea de cumpărare a acestora. Prin Hotărârea Consiliului Local s-a stabilit preţul de pornire al licitaţiei de concesiune la 0,35 Euro/mp/an (fara TVA).

Pentru informaţii suplimentare, accesaţi site-ul www.valeaterovei.ro.

Ne poţi scrie la: redactia@argument-cs.ro

Powered by Jasper Roberts - Blog