Menu

La sfârşitul lunii august, în Caraş-Severin erau înregistraţi un număr 79.731 de pensionari/beneficiari ai pensiilor de asigurări de stat, ai legilor speciale şi ai agriculturii.

Potrivit statisticii Casei Judeţene de Pensii, la momentul respectiv existau 51.565 pensionari la limită de...

19 Octombrie 2017

Primăria Reşiţa invită şi alţi agenţi economici să se implice în proiectul "Învăţământ Profesional Dual", organizând în acest scop o nouă întâlnire, mâine, joi, 19 octombrie, de la oara 15.00, în sala de şedinţe a Consiliului Local Reşiţa. Evenimentul intenţionează să atragă şi alţi agenţi...

18 Octombrie 2017

Ultimele articole

18 Octombrie 2017

Prefectura Caraș-Severin, prin Biroul Județean pentru Romi, organizeză o campanie de informare și promovare în...

18 Octombrie 2017

Volumul „Trollywood”, de Lorena Lupu, va fi lansat, mâine, joi, 19 octombrie, la Reşiţa, în prezenţa autoarei....

18 Octombrie 2017

Începând de ieri, Silviu Hurduzeu, preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, va conduce timp de un an...

17 Octombrie 2017

Cantina Municipală, din curtea Colegiului Tehnic Reşiţa, a fost inaugurată, astăzi, în prezenţa unor reprezentanţi...

19 Octombrie 2017

Astăzi, la ora 16, în Aula „1 Decembrie 1918” a Primăriei Municipiului Caransebeş va avea loc premierea participanţilor la prima ediţie, organizată la Caransebeş, a manifestării intitulate generic „Bătălia cărţilor”. Activitatea face parte dintr-un proiect naţional de lectură, ce a fost iniţiat de Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” din Cluj, iar în momentul de faţă este derulat de mai multe biblioteci publice din România.

Scopul acestei activităţi este de a stimula lectura în rândul...

Comentarii recente

18 Octombrie 2017

Prefectura Caraș-Severin, prin Biroul Județean pentru Romi, organizeză o campanie de informare și promovare în rândul elevilor având ca temă ”Traficul de ființe umane/prevenirea traficului de minori și consumul de droguri”, care se va desfășura pe parcursul a trei luni.

Prima acțiune, la care au participat peste 150 de elevi, s-a desfășurat marți, 17 octombrie, la Liceul Teoretic ”Tata Oancea” din Bocșa.

În cadrul acestei întâlniri, organizată cu sprijinul Inspectoratului...

Valeria Schelean-Șomfelean
17 Octombrie 2017

Deputata PNL de Caraş-Severin, Valeria Schelean-Şomfelean, continuă seria întrebărilor adresate membrilor Cabinetului condus de Mihai Tudose. După miniştrii Sănătăţii, Educaţiei, Tineretului şi Sportului, este rândul ministrului Muncii, Olguţa Vasilescu, să ofere un răspuns la o întrebare legată de Programul de guvernare al PSD.

Este vorba de un capitol special din acest program referitor la sprijinirea tinerilor familii, pe care PSD a marşat mult în campaniile electorale din 2016....

7 Octombrie 2017

Primarul Oraviţei, Dumitru Ursu, viceprimarul, Lorena Ion, un inspector comercial de transport şi un contabil din cadrul primăriei, sunt cercetaţi penal pentru săvârșirea infracțiunilor de coruperea alegătorilor, fals intelectual, uz de fals, înşelăciune, delapidare şi abuz în serviciu.

În actul de cercetare penală întocmit de procuror se arată că, în calitate de funcționari ai primăriei orașului Oravița au decontat, în mod nelegal, în perioada 2012-2016, cheltuielile unei asociații...

Clic pentru detalii şi comenzi

ANUNŢ:

Consiliul Judeţean Caraş-Severin organizează, la sediu său din Reșița, Piaţa 1 Decembrie 1918 nr. 1, județul Caraș-Severin, în perioada 14 – 16 noiembrie 2017, concurs de recrutare în vederea ocupării funcţiei publice de execuţie vacante de consilier, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Compartimentului Gestionarea Patrimoniului al Direcției Patrimoniu din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

Condiţii de participare la concurs:
Condiţii generale:

- candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată în anul 2007, cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţii specifice:

- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul științelor economice sau științelor juridice;

Instituţia publică şi termenul la care se depun dosarele de înscriere: Consiliul Judeţean Caraş-

Severin din Reşiţa, Piața 1 Decembrie 1918, nr. 1, camera 503 - Serviciul Resurse Umane, în termen de 20 zile de la publicarea anunţului în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, respectiv în perioada 11 octombrie 2017 – 30 octombrie 2017.

Ultima zi de depunere a dosarelor este data de 30 octombrie 2017, ora 16.00.

Dosarul de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute la art. 49 din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici, cu modificările şi completările ulterioare.

Data, ora şi locul organizării concursului: Proba scrisă va avea loc în data de 14.11.2017, ora 11.00, proba interviu se desfășoară în data de 16.11.2017, ora 11.00, la sediul instituției.

Bibliografia și actele ce trebuie depuse în dosarul de înscriere se afişează la sediul instituției și pe pagina web: http://www.cjcs.ro/oportunitati-de-angajare.php.

Relaţii suplimentare: la sediul Consiliului Judeţean Caraş-Severin, camera 503 - Serviciul Resurse Umane sau la numărul de telefon 0255/214688.

                      p. PREŞEDINTE,                               SECRETARUL JUDEŢULUI,
                    Flavius NEDELCEA                                   Darian CIOBANU
                    VICEPREȘEDINTE

Ne poţi scrie la: redactia@argument-cs.ro

Powered by Jasper Roberts - Blog