Menu

La aproape zece zile de la cumplitul accident de circulaţie de la Coronini, autorităţiile sârbeşti au anunţat că au recuperat, duminică dimineaţă, din apele fluviului cadavrul unui bărbat. S-a întâmplat puţin după ora 7, în dreptul localităţii Dobra, la km fluvial 1021, aflată pe aceeaşi linie...

16 Octombrie 2017

S-a tot vorbit despre defrişările ilegale din pădurile judeţului. Unii au fost de părere că astfel de infracţiuni pălesc în faţa celor din alte judeţe ale ţării. Doar în aparenţă lucrurile stau aşa, căci realitatea este cu totul alta. Astăzi vă prezentăm o dovadă a faptului că şi în Caraş-...

16 Octombrie 2017

Ultimele articole

15 Octombrie 2017

La Reşiţa au fost aduse 5 din cele 18 autobuze Volovo, care au fost achiziţionate din Olanda pentru a efectua...

15 Octombrie 2017

Mâine, 16 octombrie, o bună parte a oraşului Oţelu Roşu rămâne fără apă potabilă, datorită unor lucrări ce vor fi...

15 Octombrie 2017

Un accident de circulaţie mai puţin obişnuit a avut loc în urmă puţin timp, în jurul orei 12,30, pe DN 6, între...

15 Octombrie 2017

Sâmbătă, 14 octombrie, pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş s-a disputat partida dintre Viitorul Caransebeş şi...

16 Octombrie 2017

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Reșița au intervenit, în această dimineață, cu trei autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un imobil situat Valea Țerovei din Reșița.

Pompierii au fost susţiunuţi de serviciile voluntare și private pentru situații de urgență Reșița, respectiv TMK, iar împreună au împiedicat propagarea acestuia la întregul imobil.

„Au fost salvate bunuri în valoare aproximativă de 100.000 lei. Incendiul a afectat camera de zi - unde...

15 Octombrie 2017

„Octav”, lung-metrajul cu Marcel Iureș în rol principal, va avea proiecție specială la Reșița, luni, 16 octombrie 2017, la Cinema Dacia, de la ora 21:00.
Spectatorii din Reșița vor avea, astfel, ocazia să vizioneze filmul în compania lui Marcel Iureș, actorul principal din „Octav”, și a regizorului Serge Ioan Celebidachi, care este și coscenaristul acestui film.
Petronela Rotar-Cotoban, scriitoare, a notat zilele trecute, după ce a văzut filmul Octav:

„Am ieșit cu inima...

Comentarii recente

15 Octombrie 2017

Sâmbătă, 14 octombrie, pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş s-a disputat partida dintre Viitorul Caransebeş şi Metalul Bocşa, contând pentru etapa a VII-a Ligii a IV-a.

Partida a început însă cu presingul făcut de oaspeţi, care în primele minute au stat cu fundaşii la centrul terenului. Cu toate acestea, prima ocazie de a înscrie le-a aparţinut gazdelor, în urma unui contraatac purtat de Ciucur pe partea dreaptă, în minutul 4, acesta a centrat în careu, Dumitru s-a desprins din...

16 Octombrie 2017

La sfârşitul săptămânii, tinerii liberali din Caraş-Severin şi-au ales conducerea pentru următorii patru ani. Conferinţa de alegeri s-a ţinut în oraşul Băile Herculane, la ea  fiind invitaţi preşedintele Filialei PNL Caraş-Severin, senatorul Marcel Vela, secretarul general Ovidiu Rădoi, preşedintele OTL Mehedinti, Alexandru Marcoci şi primarul liberal al oraşului Băile Herculane, Cristian Miclău.

Delegaţii din organizaţiile locale l-au ales pe Cosmin Străuţ, din Caransebeş, în fruntea...

7 Octombrie 2017

Primarul Oraviţei, Dumitru Ursu, viceprimarul, Lorena Ion, un inspector comercial de transport şi un contabil din cadrul primăriei, sunt cercetaţi penal pentru săvârșirea infracțiunilor de coruperea alegătorilor, fals intelectual, uz de fals, înşelăciune, delapidare şi abuz în serviciu.

În actul de cercetare penală întocmit de procuror se arată că, în calitate de funcționari ai primăriei orașului Oravița au decontat, în mod nelegal, în perioada 2012-2016, cheltuielile unei asociații...

Clic pentru detalii şi comenzi

ANUNŢ:

Consiliul Judeţean Caraş-Severin organizează, la sediu său din Reșița, Piaţa 1 Decembrie 1918 nr. 1, județul Caraș-Severin, în perioada 14 – 16 noiembrie 2017, concurs de recrutare în vederea ocupării funcţiei publice de execuţie vacante de consilier, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Compartimentului Gestionarea Patrimoniului al Direcției Patrimoniu din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

Condiţii de participare la concurs:
Condiţii generale:

- candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată în anul 2007, cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţii specifice:

- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul științelor economice sau științelor juridice;

Instituţia publică şi termenul la care se depun dosarele de înscriere: Consiliul Judeţean Caraş-

Severin din Reşiţa, Piața 1 Decembrie 1918, nr. 1, camera 503 - Serviciul Resurse Umane, în termen de 20 zile de la publicarea anunţului în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, respectiv în perioada 11 octombrie 2017 – 30 octombrie 2017.

Ultima zi de depunere a dosarelor este data de 30 octombrie 2017, ora 16.00.

Dosarul de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute la art. 49 din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici, cu modificările şi completările ulterioare.

Data, ora şi locul organizării concursului: Proba scrisă va avea loc în data de 14.11.2017, ora 11.00, proba interviu se desfășoară în data de 16.11.2017, ora 11.00, la sediul instituției.

Bibliografia și actele ce trebuie depuse în dosarul de înscriere se afişează la sediul instituției și pe pagina web: http://www.cjcs.ro/oportunitati-de-angajare.php.

Relaţii suplimentare: la sediul Consiliului Judeţean Caraş-Severin, camera 503 - Serviciul Resurse Umane sau la numărul de telefon 0255/214688.

                      p. PREŞEDINTE,                               SECRETARUL JUDEŢULUI,
                    Flavius NEDELCEA                                   Darian CIOBANU
                    VICEPREȘEDINTE

Ne poţi scrie la: redactia@argument-cs.ro

Powered by Jasper Roberts - Blog