Menu

În anul 2017, Grupul Ecologic de Colaborare Nera Oraviţa a trimis Ministerului Mediului, structurilor din subordine şi Guvernului României notificări privind elementele de ilegalitate ale contractului de administrare al Parcului Naţional Semenic – Cheile Caraşului. Potrivit contractului, Planul...

13 Decembrie 2017

La Muzeul Banatului Montan, anul 2017 a fost extrem de bogat în cercetare, rezultând o serie de referate şi studii, prezentate în simpozioane şi conferinţe, de articole publicate de specialiştii muzeului în reviste de specialitate de prestigiu. De altfel, Muzeul Banatului Montan editează şi...

13 Decembrie 2017

Începând cu sfârşitul acestei luni, Primăria Municipiului Reşiţa renunţă la operatorul de transport public de călători, Ro A Tir, optând pentru nou înfiinţata societate Transport Urban, din subordinea Consiliului Local Reşiţa.

Într-un comunicat de presă al Serviciului Gospodărie Urbană şi...

12 Decembrie 2017

Ultimele articole

12 Decembrie 2017

În vederea  remedierii  prompte a avariei apărute la conducta de distribuţie de pe Calea Timișoarei, din Reşiţa, se...

12 Decembrie 2017

În cadrul unui proiect Erasmus+, „Patterns of Life – From a Different Past to a Common Future”, în care au fost...

12 Decembrie 2017

Pentru familia lui Nicolae Bololoi, de 74 de ani, fiecare oră ce trece aduce mii de întrebări care nu îşi găsesc...

Cristina Bacer
12 Decembrie 2017

Cristina Bacer este noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, după ce a fost declarată câştigătoare a...

12 Decembrie 2017

Copiii cuminți îi pot transmite dorințele lor lui Moș Crăciun, chiar la Târgul de Crăciun de la Reșița și vor putea ajuta alți copii mai puțin norocoși!

La „Căsuța Moșului” și „Căsuța Spiridușilor” din Centrul Civic, activitățile se vor înteți din această seară. Moșul are ajutoare, doi spiriduși, care, împreună cu copiii generoși vor începe să pregătească sute de cadouri pentru cei mai puțin norocoși. Astăzi s-a încheiat campania de colectare a jucăriilor  donate de elevii școlilor...

Cu deosebit regret vă anunţăm trecerea la cele veşnice a colegei noastre, conf. univ. dr. Mirela Costencu, fost prodecan al Facultăţii de Ştiinţe Sociale din cadrul Universităţii „Eftimie Murgu" din Reşiţa. Divinul Creator să o odihnească. Suntem alaturi de familia îndoliată, prof. univ. dr. Vasile Mircea Zaberca şi lect. univ. dr. Cristian Rudolf.

11 Decembrie 2017

Scriitorul şi jurnalistul Grigore Cartianu şi-a lansat, ieri, la Reşiţa şi la Caransebeş, volumul „600.000”, despre „fenomenul #Rezist”, prezentându-şi şi alte volume despre revoluţie, despre moartea Ceauşeştilor, dar şi despre „regele fotbalului”, Gheorghe Hagi. Lansarea şi prezentarea volumelor, la Reşiţa, a avut loc în Casa de Cultură a Sindicatelor, în faţa unui public relativ puţin numeros, iar la Caransebeş, a avut loc în Aula „1 Decembrie 1918” a Primăriei Caransebeş, de data aceasta...

4 Decembrie 2017

Surpriză în această dimineaţă, deputatul PSD Ion Mocioalcă a ajuns la Direcţia Naţională Anticorupţie, unde a fost citat ca martor într-un dosar de corupţie. Potrivit Agerpres, citând surse judicare, este posibil ca deputatul să fi fost audiat în legătură cu contractele cu Tel Drum.

În Caraş-Severin, Tel Drum a câştigat, în luna august, un contract pentru lucrări de reabilitare a izvoarelor de la Sodol şi a staţiilor de tratare a apei de la Anina, Oraviţa şi Bocşa.

La licitaţia...

30 Noiembrie 2017

Instanţa Tribunalului Caraş-Severin a pronunţat sentinţa  în dosarul în care două persoane au fost judecate pentru trafic de droguri de risc şi trafic internaţional de droguri în formă continuată.  Este vorba de Valentin Boghian şi Daniel V. Oniţoiu. Aceştia au fost condamnaţi la 2 (doi) ani şi 6 (şase) luni închisoare, cu suspendare, pe o durată a termenului de supraveghere de patru ani.

În baza art. 93 alin. 1 Cod penal, instanţa dispune ca pe durata termenului de supraveghere...

Clic pentru detalii şi comenzi

Ne poţi scrie la: redactia@argument-cs.ro

Powered by Jasper Roberts - Blog