Menu

Articol

Peste 2.900 de abonaţi din Caraş-Severin sunt şi astăzi fără curent electric

La ora 10.00, în Caraş-Severin erau 2.997 de abonaţi nealimentaţi cu energie electrică şi 22 de localităţi. Aseară, 18 decembrie, în urma discuţiei autorităţilor cu Raed Arafat s-a dispus suplimentarea numărului de generatoare care să fie repartizete judeţului.

Astfel, au fost deja montate grupuri electrogene care funcţuinează la Valea pai, Cornuţel, Fârliug, Vermeş şi Dognecea. În această dimineaţă, Matei Lupu, prefectul judeţului şi-a arătat nemulţumirea faţă de organizarea celor de la Enel, spunând că trebuie suplimentate forţele din teren.

„Oamenii sunt epuizaţi, lucrează de zile întregi. Degeaba sunt echipe în teren dacă sunt aceeaşi oameni de la instalarea crizei”, a spus Lupu. Prefectul a mai dat asigurări că situaţia ar putea fi rezolvată în cursul zilei de astăzi, când toţi cărăşenii ar trebui să fie alimentaţi cu energie electrică.

Unele şcoli au rămas şi astăzi închise, urmând ca imediat ce localitatea în care îşi desfăşoară copii cursurile va avea curent, să se revină în sălile de clasă. În situaţia în care problema nu va fi remediată până vineri, 21 decembrie, copii vor începe şcoala în 13 ianuarie 2019 când se termină şi vacanţa de iarnă.

Powered by Jasper Roberts - Blog