Menu

Articol

Pro România Caraş-Severin trezeşte interesul membrilor altor formaţiuni politice

Prezenţa lui Victor Ponta şi Daniel Constantin la Reşiţa, a constituit un bun prilej pentru unii foşti membri de partid, de care nu se mai ştia aproape nimic, să apară la rampă. Cu certitudine că prezenţa lor în sediul Pro România nu a fost deloc întâmplătoare, vizita celor doi lideri trezindu-le interesul în privinţa viitorului lor politic. În acelaşi timp, poate fi şi un semnal că Pro România este dispusă să-i primească pe toţi cei care se regăsesc în ideologia sa.

Am remarcat prezenţa a unui număr mare foşti pedelişti, trecuţi şi prin PNL, între care Cornel Pârvan, director la Serviciul de Ambulanţă Caraş-Severin, ori Cristian Vîlceanu, fostul director al Căminului pentru Persoane Vârstnice, oameni apropiaţi de Sorin Frunzăverde şi Valentin Rusu. Acest lucru e de natură să alimenteze zvonurile referitoare la înregimentarea foştilor pedelişti în Pro România Caraş-Severin, acolo unde se găseşte, în calitate de coordonator, fostul viceprimar PDL al Reşiţei, Sorin Simescu.

Deloc surprinzătoare s-a dovedit, însă, prezenţa lui Marius Bălean, fostul director al Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport, a cărui rămânere în PSD e sub semnul incertitudinii. Bălean a fost purtător de cuvânt la Primăria Reşiţa în mandatul lui Mihai Stepanescu, a candidat la Primăria Văliug, a îndeplinit funcţia de comisar-şef al Gărzii de Mediu şi a fost consilier judeţean pe lista PSD. 

Powered by Jasper Roberts - Blog