Drumurile județene din Caraș-Severin sunt aproape impracticabile. Pe ele se circulă, deoarece nu există alternativă pentru șoferii care locuiesc sau se deplasează în zonele rurale. Unele dintre ele au fost reparate de mântuială de firmele de casă ale Consiliului Județean Caraș-Severin, în timp ce de altele firmele de construcții nu s-au apropiat de zeci de ani. Din această categorie fac parte și căile rutiere numite impropriu drum județean sau comunal ce duc la Constantin Daicoviciu și în localitățile aparținătoare.
Localnicii au sunat la redacție, rugându-ne să scriem despre aceste drumuri, în speranța că doar, doar se vor sensibiliza înainte de alegeri cei din CJ și le vor repara drumurile. „La noi se circulă ca în urmă cu 60-70 de ani, pe drum de pământ, așa cum este cel care leagă Constantin Daicoviciu de Maciova. Din când în cînd se acoperă gropile cu piatră, lucru de mântuială căci, la prima ploaie, dsrumul devine tot ca înainte“, ne-a mărturisit unul dintre localnicii care crede că povestea cu satul uitat de lume nu este o invenție gazetărească.
Un alt locuitor al comunei ne-a povestit de drumul județean nu a fost niciodată reparat complet după 1989. „Nu avem de ales și circulăm cu mașinile pe acest drum care este o rușine pentru secolul în care trăim, însă cei care vin pentru prima dată la noi în sat spun că nu o vor mai face și altădată“.
Oamenii nu arată cu degetul doar spre cei care au condus până acum Direcția de Administrare a Drumului Public și Privat din cadrul CJ Caraș-Severin, ci și spre primarul Daniel Boambeș care nu a făcut nimic pentru comună în cei opt ani de mandat.
Noul director al DADPP, Corina Pascotă, spune că drumurile în cauză nu au fost incluse în programul de reparații întocmit de fosta conducere a Direcției. Cel puțin pentru câțiva ani, pe drumurile de la Constantin Daicoviciu se va circula ca și până acum, printre hârtoapele pe care nu au cum să le ocolească.