Menu

vânzare

Se porneşte furtuna?! Reşiţenii sunt indignaţi de „afacerea Semenicul” şi strigă hoţii!

Ştirea că Hotelul Semenic din Reşiţa a fost scos la vânzare, la preţul de 1,9 milioane de euro, după ce proprietarul a cumpărat, de la stat, Hotelul Semenic şi încă două hoteluri pe Muntele Semenic la preţul de numai 500.000 de euro, i-a indignat pe reşiţeni. Pe un site de socializare mai mulţi reşiţeni subliniază hoţia şi arată că principalii păgubiţi sunt chiar cetăţenii oraşului.

Hotelul „Semenic” este de vânzare. Cine scoate din buzunar 1,9 milioane de euro?

Pe mai multe site-uri imobiliare a apărut, vineri după-amiază, ştirea legată de faptul că Hotelul „Semenic” din centrul Municipiului Reşiţa este scos la vânzare. Preţul este de 1.900.000 de euro. Hotelul are o suprafaţă de 9.870 de metri pătraţi, 118 camere duble fiecare, dintre care 12 apartamente, la care se adaugă un număr de trei restaurante, şase birouri şi o sală de conferinţe. Din anunţ reiese că toate camerele sunt utilate şi mobilate.

La Moldova Nouă, investitorii sunt încurajaţi să se extindă

Nu întotdeauna cifra 13 poartă cu ea ghinion. De acest lucru s-au convins şi cei care conduc destinele oraşului Moldova Nouă în opinia cărora, ploaia, aşa cum s-a întâmplat ieri, le poate aduce bunăstare. Dovadă în acest sens este faptul că, în cursul zilei de miercuri a fost semnat contractul de vânzare al fostei clădiri Anca, situată pe Strada Dunării, către S.C. Arantronic S.R.L.

Se mai pot depune oferte pentru vânzarea apartamentelor către Primărie, în Reşiţa

Primăria municipiului Reşiţa achiziționează apartamente, proprietate a persoanelor fizice sau juridice din oraș, pentru două destinații - locuințe sociale și locuințe de serviciu. Primăria achiziţionează apartamente cu o cameră, cu două şi trei camere.

Apartamentele trebuie să fie în stare de exploatare imediată.

Târg de Crăciun organizat de elevii Colegiului Economic al Banatului Montan

A devenit o obișnuință ca de sărbătorile de iarnă la Colegiul Economic al Banatului Montan să se organizeze o acțiune cu scop caritabil. Este vorba de „Târgul de Crăciun“, în care elevii școlii, viitori lucrători din alimentația publică, au venit cu o ofertă diversificată, constând în platouri cu produse tradiționale de Crăciun, de la slăninuță, cârnați, caltaboși, jumări și până la cozonaci, prăjituri și torturi, elevii etalându-și imaginația și priceperea în arta culinară. Oaspeți ai elevilor organizatori s-au dovedit colegii lor de la Școala Gimnazială nr. 8.

Pagini

Powered by Jasper Roberts - Blog