Menu

moloz

Ultima cupă cu moloz şi „Confecţiile” reşiţene devin istorie

Lucrările de demolare a jumătate din fosta fabrică de Confecţii din Reşiţa se apropie de sfârşit. Teoretic,  ele ar fi trebuit finalizate până în data de 28 noiembrie, însă utilajele „demolatorului”, o firmă suceveană, continuă să lucreze şi în decembrie.

Cel mai probabil, luna aceasta acolo va fi ca-n palmă, urmând ca alţii să înceapă să construiască un supermarket de tip Lidl. Cu acesta, numărul lor va ajunge în Reşiţa la 12, unul la 6.000 de locuitori.

Potrivit reprezentanţilor administraţiei publice locale, cireaşa de pe tort va fi Mall-ul ce se va construi în Mociur.

Surprinşi de camerele video pe când aruncau molozul în loc nepermis

Poliţiştii locali reşiţeni continuă să desfăşoare acțiuni de depistare a persoanelor care aruncă și abandonează pe domeniul public al municipiului Reșița deșeuri provenite din lucrările de amenajare a unor construcții.

La începutul lunii, ei au depistat și identificat cu ajutorul camerelor de luat vederi, la intersecția drumului de centură cu drumul ce duce la Halda nr.2, mai multe persoane care, în mod intenționat, au abandonat într-un loc neautorizat materiale rezultate în urma lucrărilor de construire executate în Cimitirul nr.2 din Reșița.

Viceprimarul Dacica îi îndeamnă pe reşiţeni să ia atitudine!

Campania de curăţenie declanşată în urmă cu o lună îi ţine în priză pe aleșii locali reşiţeni. Pe lângă mobilizarea tinerilor și a asociaților de proprietari, iată că aceștia se implică și în acțiunea de depistare a cetățenilor care continuă să depoziteze deșeurile menajere și cele provenite din demolări în locuri interzise. Pe pagina sa de Facebook viceprimarul Adrian Dacica a postat un mesaj și câteva fotografii primite de la un localnic care a luat atitudine față de gestul unui șofer iresponsabil.

Aveți grijă unde depozitaţi molozul. Poliţia vă amendează

Dintotdeauna, pentru reșițeni depozitarea molozului rezultat de la demolări sau de la modificările efectuate în locuințele de la bloc a reprezentat o mare problemă. Cei mai mulți locuitori s-au obișnuit să-l arunce la marginea orașului, spre Bocșa, iar mai nou, să-l ducă pe terenurile câlnicenilor și țerovenilor.

Powered by Jasper Roberts - Blog