Menu

Articol

În prag de sărbători, au rămas fără ţigări de contrabandă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Socol – I.T.P.F. Timişoara au descoperit şi confiscat 1.990 pachete de ţigări de contrabandă, pe care doi tineri intenţionau să le introducă ilegal în ţară, pentru a le comercializa pe piața neagră.

Potrivit purtătorului de cuvânt al I.T.P.F. Timișoara, inspector Petre Nicola, în seara zilei de 24 noiembrie, în jurul orei 19.30, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Socol, au observat cu ajutorul sistemului de supraveghere, în apropierea liniei de frontieră, două persoane care transportau, venind dinspre sârbi, mai multe colete voluminoase.

Alertată, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul sectorului care a reţinut persoanele în cauză, asupra lor fiind depistate șapte colete învelite în folie de culoare neagră ce conțineau țigări.

„Cele două persoane au fost conduse la sediul sectorului pentru cercetări, iar în urma verificărilor s-a constatat că sunt cetăţeni români, în vârstă de 21 respectiv 27 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Caraş Severin. De asemenea, în cele 7 colete poliţiştii de frontieră au găsit cantitatea de 1.990 pachete de ţigări, de diferite mărci fabricate în Serbia.

Bărbaţii au declarat că au cumpărat ţigările de la doi cetăţeni sârbi, cu intenţia de a le valorifica pe raza localităţii de domiciliu“, se arată într-un comunicat al I.T.P.F. Timișoara.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, în cauză poliţiştii de frontieră întocmind actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârâşirea infracţiunii de contrabandă.

Cercetările continuă, la finalizare urmand a fi dispuse masurile legale  ce se impun.

Captură ţigări

Powered by Jasper Roberts - Blog