Menu

Articol

Ştefănescu - Ştefi: „Industria reşiţeană e la doi metri sub pământ!”

Până nu demult colegi de partid, chiar şi prieteni în timpul liber, Nicolae Stefănescu şi Ion Mocioalcă au devenit adversari pe scena politică cărăşeană. În timp ce Mocioalcă a rămas să păstorească în continuare organizaţia judeţeană a Partidului Social Democrat, Nicolae Ştefănescu, Ştefi după numele de alint, combate din postura de membru şi candidat al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal).

Dacă în urmă cu o săptămână afirma că PSD se va distruge prin implozie, lucru ce se datorează liderilor săi care acceptă în partid tot felul de traseişti politici, de data aceasta Ştefănescu - Ştefi face trimitere la politicieni şi la faptele lor.

„A apărut o declaraţie a domnului Ion Mocioalcă, din care a reieşit faptul că dânsul va candida la şefia Consiliului Judeţean Caraş-Severin, deşi anterior declarase că nu va face acest lucru. Mai mult, lăsa să se înţeleagă că pentru a-şi atinge scopul este dispus să colaboreze, după alegeri, la constituirea Consiliului judeţean, inclusiv cu partidul lui Traian Băsescu”, declară Ştefănescu.

În cazul în care Mocioalcă a uitat ce a făcut Băsescu pentru români în cele două mandate petrecute la Cotroceni, Ştefănescu este dispus să-i amintească, înainte de a scoate porumbelul din gură şi de a parafa înţelegeri post-electorale contrare firii. „Vreau să-i reamintesc lui Neluţu (Mocioalcă - n.r.) că acest domn Băsescu este acelaşi domn Bnăsescu care a tăiat lefurile profesorilor şi funcţionarilor, a impozitat pensiile şi a dărâmat, efectiv, timp de 25 de ani, economia României, inclusiv industria Reşiţei”, este de părere candidatul Partidului Puterii Umaniste (social-liberal).

Mai mult de atât, Ştefănescu - Ştefi este intrigat chiar şi de declaraţiile făcute de Traian Băsescu cu prilejul vizitei de la Reşiţa, considerând că ele nu îşi au rostul în actualul context socio-economic al judeţului.

„Îi întreb pe aceşti doi domni politicieni, care declaraseră că UCM Reşiţa trebuia să devină o perlă a companiei, ce au făcut pentru industria cărăşeană, care acum e la doi metri sub pământ?”.

Powered by Jasper Roberts - Blog