Menu

Articol

Ţinta ALDE în Caraş-Severin, la alegerile locale, este 10 la sută

Autor: 

Vicepreşedintele Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE), Graţiela Gavrilescu, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor a anunţat, aseară, că ţinta organizaţiei ALDE Caraş-Severin la alegerile locale de anul viitor este de minim 10 la sută şi obţinerea a 7-8 posturi de primari. Declaraţia vicepreşedintelui ALDE a fost făcută într-o conferinţă de presă organizată la Caransebeş, la care au mai participat deputatul Dan-Laurenţiu Tocuţ şi consilierul judeţean Ioan Ţundrea, cei doi copreşedinţi ai organizaţiei ALDE Caraş-Severin.

„Suntem singurul partid, care, fiind recunoscut de liberalii europeni, putem să continuăm politica liberală a celor 140 de ani de liberalism în România şi efectiv de istorie a poporului român. Şi consider că pentru noi este o mare responsabilitate, pentru că purtând această denumire şi fiind recunoscuţi ca adevăraţii liberali continuatori ai liberalismului în România avem responsbilitatea ca ALDE să obţină în 2016 un scor care să-l poziţioneze ca al treilea partid pe scena politică românească”, a declarat Graţiela Gavrilescu.

Vicepreşedintele ALDE la nivel naţional, Graţiela Gavrilescu, a mai spus că partidul este foarte atent şi vigilent în ceea ce priveşte apărarea democraţiei, dezvoltarea economiei private în România şi este un susţinător ferm al actualului cod fiscal. ALDE sprijină zona privată şi profesiile liberale, dar se gândeşte şi la situaţia pensionarilor şi a funcţionarilor publici.

Graţiela Gavrilescu a precizat că ALDE, un partid de centru-dreapta, continuă să se ţină de promisiunile la care s-a angajat când era parte a USL şi a apreciat că Guvernul face acelaşi lucru, dovedind seriozitate şi consecvenţă.

Graţiela Gavrilescu a lăudat eforturile făcute de foştii preşedinţi judeţeni ai Partidului Liberal Reformator (PLR), Dan-Laurenţiu Tocuţ, şi Partidului Conservator (PC), Ioan Ţundrea, care au realizat fuziunea fără probleme în ALDE.

În sală, la conferinţa de presă au asistat şi alţi membri şi simpatizanţi ALDE, printre care şi primarul comunei Ciclova Română, Gheorghe Percea.

În cursul vizitei din Caraş-Severin, Graţiela Gavrilescu a fost astăzi la Armeniş pentru a asista la eliberarea unor zimbri în rezervaţie.

Powered by Jasper Roberts - Blog