Menu

Articol

Și cu telefonul spart, și cu amendă luată de la jandarmi

În ultima vreme, în Reșița s-au înmulțit actele de violență în familie, cărora le-au căzut victime reprezentantele sexului frumos. După ce o femeie s-a ales cu părul tăiat și mai multe lovituri de pumni și picioare, iar o alta a fost bătută măr de soțul său pe motiv că a sunat la 112, motiv pentru care jandarmii l-au amendat, iată că un nou caz de acceași factură s-a consumat duminică, 28 august, pe Strada Independenței.

În jurul orei 15.30, grupa de intervenţie, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat tulbură ordinea şi liniştea publică într-un cartier din municipiu.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au constatat că P.D., în vârstă de 40 ani,  s-a certat cu concubina sa, M.M., în vârstă de 49 de ani, ambii din Reşiţa, iar pe fondul discuţilor şi a neînţelegerilor, bărbatul nervos i-a spart femeii telefonul mobil şi tastatura de la laptop.

În prezenţa forţelor de ordine, atât femeia cât şi bărbatul au continuat  să-şi adreseze injurii şi expresii jiginitoare, fapt pentru care jandarmii i-au sancţionat cu amendă în cuantum de 200 lei, în conformitate cu Legea 61 din 1991.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, jandarmii au întocmit numitului P.D., actele de sesizare, acesta fiind susceptibil de comiterea infracţiunii de distrugere,

 Actele au fost predate Poliţiei Municipiului Reşiţa pentru continuarea cercetărilor.

Powered by Jasper Roberts - Blog