Menu

internaţională

Eveniment la UEMR. Conferinţă Internaţională de Administrarea Afacerilor şi Economie

În zilele de 15 și 16 noiembrie, Facultatea de Ştiințe Economice, din cadrul Universităţii „Eftimie Murgu” din Reşiţa, organizează ediţia a V-a a Conferinţei Internaţionale de Administrarea Afacerilor şi Economie „Oameni. Idei. Experienţe”.

Vor participa, cu lucrări ştiinţifice, cadre didactice universitare din România, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Italia, Israel. Cinci dintre lucrări vor fi susţinute de key–speakeri în plen, iar celelalte, pe secţiuni: Economie, Management, Marketing, Comerţ şi turism, Bănci, Contabilitate şi sisteme financiare, Ştiinţe interdisciplinare.

Club Lions Onix Resita şi diabetul

Ziua Mondială a Diabetului va fi marcată şi la Reşiţa de membrii Clubului Lions Onix, marţi, 13 noiembrie când, va fi amenajat un stand în centrul municipiului, în faţa Palatului Cultural, între orele 11-14. Potrivit preşedintelui clubului reşiţean, Adelina Rus, vor fi oferite trecătorilor testări gratuite ale glicemiei, aparate pentru determinarea valorilor glicemice, dar şi răspunsuri legate de diabet şi de complicaţiile acestei boli.

UEMR va fi gazda conferinţei internaţionale de Inginerie Electrică și Sistem

Universitatea „Eftimie Murgu“, din Reșița în parteneriat cu Consiliul Județean Caraș-Severin, organizează în zilele de 9 și 10 noiembrie, a doua ediție a „Conferinței de Inginerie Electrică și Sisteme“.

Ziua Internaţională Împotriva Fascismului şi Antisemitismului, marcată şi la Reşiţa

În fiecare an, la data de 9 noiembrie, reţeaua „United for Intercultural Action” din Olanda coordonează Ziua Internaţională Împotriva Fascismului şi Antisemitismului şi solicită comunităţii internaţionale să pună capăt sentimentului de ură.

Cu acest prilej, Biblioteca Municipală Reșița în colaborare cu Asociația Nevo Parudimos vor organiza vineri, ora 11, la sediul bibliotecii, un atelier non-formal prin care se va explica elevilor Şcolii Gimnaziale Nr. 2 Reşiţa, cum s-a ajuns la marile crime ale umanităţii şi care au fost mecanismele ce au stat în spatele Holocaustului.  

Trei morţi şi un comitet

Arabia Saudită nu i-a autorizat pe anchetatorii turci să cerceteze un puţ situat în grădina consulatului saudit la Istanbul, locul unde a fost ucis jurnalistul Jamal Khashoggi, critic la adresa Riadului, informează agenţia de presă turcă Anadolu.

Powered by Jasper Roberts - Blog