Menu

pdl

Aquacaraş, vaca de hrănit nesătuii!

După plecarea lui Ion Mocioalcă din PSD, mulţi îşi văd periclitate funcţiile din fruntea deconcentratelor, pe motiv că au ajuns acolo datorită acestuia. Dacă acest lucru s-ar fi întâmplat în cazul în care PSD ar fi fost înlocuit la guvernare PNL, aş mai fi înţeles.

Romulus şi Remus, în variantă liberală

Liberalii din Caransebeş au un nou preşedinte. Cel mai tânăr de după 1989. Atât de tânăr, încât unii cârcotaşi se întreabă dacă nu cumva era mai potrivit ca el să fi condus organizaţia de tineret de la nivelul municipiului. Sigur că nu, pentru că la bază Andrei Ungur nu este liberal. Pe el l-au adus alţii de mână în PNL pe când trecuse deja de vremea speranţelor în politică. De ce l-au adus?

Pro România Caraş-Severin trezeşte interesul membrilor altor formaţiuni politice

Prezenţa lui Victor Ponta şi Daniel Constantin la Reşiţa, a constituit un bun prilej pentru unii foşti membri de partid, de care nu se mai ştia aproape nimic, să apară la rampă. Cu certitudine că prezenţa lor în sediul Pro România nu a fost deloc întâmplătoare, vizita celor doi lideri trezindu-le interesul în privinţa viitorului lor politic. În acelaşi timp, poate fi şi un semnal că Pro România este dispusă să-i primească pe toţi cei care se regăsesc în ideologia sa.

Powered by Jasper Roberts - Blog