Menu

hotel

Peste doi ani şi jumătate, reşiţenii vor bea cafea la mall-ul din Mociur

Ceea ce părea doar o fantezie şi o amăgire  în plus, pare să devină realitate. Grupul Auchan a cumpărat recent 22 de hectare din fosta platformă industrială Mociur, cândva mândria SC UCMR SA, pentru a construi acolo noua Reşiţa.

Un judeţ cu munţi, ape cristaline, lacuri şi baraje, dar din care lipsesc turiştii!

Dumnezeu îţi dă, dar nu îţi bagă în straiţă. Aşa glăsuieşte un proverb românesc. Caraş-Severin este unul dintre cele mai frumoase judeţe din ţară. Are munţi, dealuri, lacuri naturale, baraje, Dunărea care pe aici intră în ţară. Doar marea îi lipseşte şi, cu toate acestea, continuăm să ne hrănim cu amintirile unui trecut industrial care, aproape sigur, nu va reînvia. Neputinţa ori reaua-voinţa a celor aflaţi până acum la putere l-au văduvit de locul pe care ar trebui să-l ocupe în turismul românesc.

Se porneşte furtuna?! Reşiţenii sunt indignaţi de „afacerea Semenicul” şi strigă hoţii!

Ştirea că Hotelul Semenic din Reşiţa a fost scos la vânzare, la preţul de 1,9 milioane de euro, după ce proprietarul a cumpărat, de la stat, Hotelul Semenic şi încă două hoteluri pe Muntele Semenic la preţul de numai 500.000 de euro, i-a indignat pe reşiţeni. Pe un site de socializare mai mulţi reşiţeni subliniază hoţia şi arată că principalii păgubiţi sunt chiar cetăţenii oraşului.

Hotelul „Semenic” este de vânzare. Cine scoate din buzunar 1,9 milioane de euro?

Pe mai multe site-uri imobiliare a apărut, vineri după-amiază, ştirea legată de faptul că Hotelul „Semenic” din centrul Municipiului Reşiţa este scos la vânzare. Preţul este de 1.900.000 de euro. Hotelul are o suprafaţă de 9.870 de metri pătraţi, 118 camere duble fiecare, dintre care 12 apartamente, la care se adaugă un număr de trei restaurante, şase birouri şi o sală de conferinţe. Din anunţ reiese că toate camerele sunt utilate şi mobilate.

Ruina de pe Bulevardul Muncii din Reşiţa, cu pretenţii de viitor hotel

Pe Bulevardul Muncii, din Reşiţa, chiar în faţa Gării Reşiţa Nord, există o construcţie începută în urmă cu aproape zece ani, despre care se vorbea că va fi un viitor hotel. Proprietarul, Emil Bulboacă, patronul SC Cosiron SA, se arăta încrezător în noua investiţie, deşi aceasta dădea ca nuca în perete, deoarece hotelul este aşezat chiar pe malul Bârzavei. Mulţi s-au întrebat cum de a fost posibil să se elibereze autorizaţii pentru construcţia unui imobil care nu era prevăzută nici măcar cu locuri de parcare.

Pagini

Powered by Jasper Roberts - Blog