Menu

liberare

Mâine, Ionesie Ghiorghioni va afla dacă va părăsi sau nu închisoarea Popa Şapcă

Ionesie Ghiorghioni

Joi, 11 octombrie, instanţa Judecătoriei Timişoara va judeca propunerea de liberare condiţionată a fostului vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Ionesie Ghiorghioni, condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă în formă calificată. Iniţial, Tribunalul Caraş-Severin îl condamnase la 7 ani şi 4 luni de închisoare, însă Curtea de Apel Timişoara i-a redus pedeapsa la 4 ani şi şase luni.

Mihai Stepanescu a fost pus în libertate. Soluţia aparţine judecătorilor Tribunalului Timiş

29 decembrie este ziua norocoasă a fostului primar al Reşiţei, Mihai Stepanescu. Instanţa Tribunalului Timiş a respins contestaţia procurorilor DNA şi a menţinut soluţia dată de Judecătoria Timişoara, cea de liberare condiţionată.

De ce şi-a retras Mihai Stepanescu cererea de liberare condiţionată

După apariţia articolului „Surpriză în cazul Stepanescu! Fostul primar al Reşiţei şi-a retras cererea de liberare condiţionată!”, am fost sunaţi de soţia fostului edil al Reşiţei, Sorina Stepanescu, care a vrut să lămurească motivul pentru care Mihai Stepanescu şi-a retras cererea de liberare condiţionată.

Fascinanta justiţie românească!

Potrivit codului penal, pedeapsa este o masură de constrângere aplicată în scopul reeducării condamnatului și al prevenirii săvârșirii de noi infracțiuni. Pedeapsa dată de instanță este în funcție de gravitatea faptelor săvârșite de o persoană. Sau, cel puțin așa ar fi logic. Cu ani mai mulți sau mai puțini de închisoare, cu suspendare ori doar cu amendă.

Powered by Jasper Roberts - Blog