Menu

proiect transfrontalier

Să ne avem ca fraţii, să nu ne-o ia 'nainte alţii! Proiect turistic Reşiţa - Veliko Gradişte

Oraşele Reşiţa şi Veliko Gradişte au semnat un proiect turistic transfrontalier, în valoare de 700.000 de euro, din care 450.000 de euro revin Reşiţei, iar 250.000 de euro, partenerului sârb. Cu fondurile ce-i revin, Reşiţa va face panouri de semnalizare rutieră şi turistică, iar Veliko Gradişte va face infochioşcuri, însă nu aşa proaste ca cele de la Reşiţa, care nu-s bune de nimic. Infochioşcurile de la Veliko Gradişte vor fi cu mai multe informaţii şi, poate, vor avea şi telefon de la care turistul să-şi poată reţine o cameră la hotel.

Spitalul Judeţean de Urgenţă cărăşean este beneficiarul unui proiect transfrontalier strategic

Consilierii judeţeni au aprobat proiectul de hotărâre privind contribuția financiară a Consiliului Județean Caraș-Severin în cadrul proiectului strategic „România-Serbia, inițiativa comună împotriva cancerului în regiunea transfrontalieră: îmbunătățirea diagnosticării și tratamentul tumorilor maligne” ROSECAN SP 154, din cadrul Programului IPA Cooperare Transfrontalieră România Serbia 2014-2020.

Adio Bac la Moldova Nouă. Adrian Torma culege ce a semănat primarul Matei Lupu

Adrian Torma

Adrian Torma trăiește cea mai mare dezamăgire din cele trei luni de mandat în fruntea primăriei Moldova Nouă. Pe Facebook, edilul-șef a postat următorul mesaj: „Cu tristețe vă anunț că, proiectul de trecere a frontierei cu bacul nu se va mai realiza. Astăzi a fost ultima licitație la care, din păcate, nu s-a prezentat nicio firmă de construcție“.

Smart Children Network la Grădiniţa P.P. „Floarea-soarelui”

Grădinița cu program prelungit „Floarea-soarelui”, din Reșița  a primit în această vară dotări în valoare de aproximativ 10.350 euro, constând în jocuri didactice, jucării și echipamente IT, prin proiectul „Smart Children Network”, implementat prin Programul IPA de Colaborare Transfrontalieră România- Republica Serbia 2007-2013.

Proiect transfrontalier româno-sârb, ajuns la sfârșit de drum

În perioada ianuarie 2014 - aprilie 2016, Municipiul Reşiţa în parteneriat cu Oraşul Kikinda – Republica Serbia a implementat proiectul „Flood Prevention – For Better Life Quality” (“Prevenirea inundaţiilor – Pentru o calitate mai bună a vieţii”), Cod MIS – ETC proiect 1256 finanţat în cadrul Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România - Republica Serbia.

Powered by Jasper Roberts - Blog