Menu

Articol

Începe „Cupa Satelor Croate”, la Lupac şi Clocotici

„Cupa Satelor Croate” se va desfăşura în perioada 21—22 august 2015, la iniţiativa primăriei Lupac, a Consiliului Local Lupac şi a Uniunii Democratice a Croaţilor din România. La competiţie vor participa şase echipe reprezentative ale Bazinului Croat: Voinţa Lupac, Croaţia Clocotici, Recolta Rafnic, Partizan Nermed, şi  două  echipe dcare vor reprezenta  Caraşova, respectiv  Vodnic.

Cele şase echipe vor fi împărţite pe două grupe şi vor disputa primul tur după formula campionat fiecare cu fiecare. Din grupă se vor califica primele două clasate, în semifinala competiţiei.

Cupa Satelor Croate va începe vineri, 21 august 2015, de la ora 15.00 pe stadioanele din Lupac şi  Clocotici .

Stadioanele unde se vor desfăşura partidele vor fi:

- stadionul comunal „Voinţa” din Lupac (pentru Grupa I).

Din Grupa a I-a fac parte: Voinţa Lupac, Vodnic şi Recolta Rafnic.

- stadionul Parohial din Clocotici (pentru Grupa II).

Din grupa a II-a fac parte: Croaţia Clocotoci, Partizan Nermed şi Caraşova.

Echipele clasate pe locurile unu şi doi din fiecare grupă se vor califica în faza finală ce se va desfăşura a doua zi, pe data de 22 august 2015, cu începere de la ora 16.00, pe terenul „Voinţa” Lupac.

„Cupa Satelor Croate” face parte integrantă din proiectul-pilot „Cupa Satelor” iniţiat de către AJF Caraş-Severin, instituţie care este coorganizator al proiectului.

Primarul comunei Lupac, Marian Vlasici, a invitat la competiţie şi două echipe din Croaţia, acestea, însă, au anunţat că vor participa la ediţia viitoare a Cupei Satelor. 

Powered by Jasper Roberts - Blog