După ce i-au fost vândute utilajele, unele dintre ele de strictă necesitate, iată că Aquacaraș SA este pe cale să piardă și bunurile imobile. ANAF a întocmit o listă cu imobilele operatorului județean de apă, scoase la licitație în vederea recuperării datoriilor pe care le are Aquacaraș SA. Între aceste bunuri se regăsește ansamblul de imobile de pe Strada Fântânilor. Ansamblul cuprinde spații pentru birouri, în suprafață de 236,69 metri pătrați, magazie, cu suprafața de 211 metri pătrați, clădire cu atelier și birouri – 415,13 metri pătrați, precum și teren vilan în suprafață de 3.694 de metri pătrați. Prețul de pornire stabilit de evaluatori este de 752.000 de lei plus TVA.
Pe aceeași listă a ANAF-ului se află și spațiul comercial în suprafață de 91,49 metri pătrați, situat pe Strada Fântânilor, bloc 5, la care licitația a pornit de la 194.500 de lei, plus TVA.
La vânzare a fost scos și imobilul situat în Piața Republicii nr. 7, lângă catedrală, acolo unde își are sediul societatea. Clădirea propriu zisă are demisol, parter și etaj, zidăria din cărămidă, planșee din beton și șarpantă de lemn. La aceasta se adaugă terenul intravilan în suprafață de 432 de metri pătrați. Prima strigare, fără TVA, 420.860 de lei.
Sechestru a fost pus până și pe construcțiile industriale și edilitare. Este vorba de bunurile situate pe soseaua de centură, în cartierul Stavila. Ele constau de clădirea laboratorului județean, în suprafață utilă de 415 metri pătrați, construită pe fundație de beton, cu zidăria din cărămidă, planșeu din beton armat și șarpantă din lemn. Apoi, din clădirea atelierului mecanic, de 181 metri pătrați suprafață utilă, și clădirea stației de pompe, cu o suprafață de 657,61 metri pătrați. Prețul de pornire al licitației, 1.250.200 de lei, plus TVA.
Creditorii operatorului județean de apă – Aquacaraș SA, sunt CEC Bank București, Sucursala Reșița, și Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili, prin Administrația Județeană a Finanțelor Publice Caraș-Severin.